logo planota   

T: +386 (0)5 307 40 40

M: +386 (0)40 288 097
FAX: +386 (0)5 307 29 35
@: info@planota.si
FB: @fundacijaBIT
Skype: bit.planota

               

Seminar "Priložnosti za razvoj naravnih zdravilišč na podeželju – iskanje podjetniških priložnosti v turizmu v povezavi z zdravilnimi lastnostmi narave"

ICRA d.o.o. v sklopu projekta "Vsak svoje sreče kovač" Vabimo vabi na seminar z naslovom "Priložnosti za razvoj naravnih zdravilišč na podeželju – iskanje podjetniških priložnosti v turizmu v povezavi z zdravilnimi lastnostmi narave", ki bo v četrtek, 6. februarja 2014, ob 16. uri v Cerknem, v dvorani Hotela Cerkno (Sedejev trg 8).

Seminar bo izvedel Iztok Altbauer, direktor Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč, ki bo predstavil obstoječe stanje v Sloveniji na področju zdraviliškega turizma, trende v wellnes turizmu ter primere dobrih praks iz Slovenije in tujine. Veliko boste slišali o možnostih za razvoj zdraviliškega turizma na podeželskem območju ter o možnih načinih sodelovanja z že delujočimi naravnimi zdravilišči.
Seminar je za udeležence brezplačen, saj je aktivnost izvedena v okviru projekta SAM SVOJE SREČE KOVAČ, ki ga delno financirata Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja in Republika Slovenija. Več o izobraževanjih si preberite TUKAJ.

Prijave sprejemajo do zasedbe prostih mest, na telefonski številki 05 37 43 911 ali preko e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani.Odločitev lahko prekličete.