logo planota   

T: +386 (0)5 307 40 40

M: +386 (0)40 288 097
FAX: +386 (0)5 307 29 35
@: info@planota.si
FB: @fundacijaBIT
Skype: bit.planota

               

Brezplačna delavnica "Direktni marketing v turizmu"

BSC Kranj vabi na brezplačno delavnico čezmejnega projekta MOTOR za vodje prodaje, marketinga, gostoljubja, svetovanja in odnosov z javnostmi "Direktni marketing v turizmu", ki bo v četrtek, 10. aprila 2014, od 9h do 16h v Begunjah na Gorenjskem (Lambergh, Château & Hotel Dvorska vas).

Interaktivna delavnica urjenja komunikacijskih veščin je namenjena vodjem in sodelavcem v prodaji, marketingu, gostoljubju, svetovanju in odnosih z javnostmi.

Si želite nasvetov, kako osebno komunicirati z gosti, in dragocene podatke, ki jih imamo o njihovih nakupnih navadah izkoristiti za učinkovit direktni marketing in pospeševanje prodaje?

V sodelovanju s strokovnjaki iz Agencije za marketing v turizmu Nea Culpa vam bomo pomagali s priporočili kako se soočati z realnostjo majhnega trga v Sloveniji, ki večkrat prigovarja, da moramo imeti in ponuditi za vsakega nekaj ali celo vsakemu vse.

To bo zadnja v vrsti delavnic in predavanj, ki jih za vas organiziramo v čezmejnem projektu MOTOR - Mobilni turistični inkubator, več o projektu si lahko preberete na spletni strani www.motor-mti.eu.

V priponki vam pošiljamo vabilo in program delavnice. Glede na omejeno število mest, vas prosimo, da se čim prej oz. najpozneje do 8. aprila 2014 prijavite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Povečajmo prodajo z direktnim marketingom in osebno komunikacijo ...

Več o programu v VABILU.

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani.Odločitev lahko prekličete.