logo planota   

T: +386 (0)5 307 40 40

M: +386 (0)40 288 097
FAX: +386 (0)5 307 29 35
@: info@planota.si
FB: @fundacijaBIT
Skype: bit.planota

               

logo cmykGoriški vrtovi vabijo kupce in proizvajalce

Projekt Goriški vrtovi - Orti goriziani, ki je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev, je inovativen projekt, ki povezuje manjše kmetijsko-živilske pridelovalce v krogu 50 km s potrošniki iz urbanega območja Gorice (IT), Nove Gorice in Šempetra-Vrtojbe. Na mizo neposredno z vrta dobite svežo sezonsko domačo hrano. Uspeh projekta predvsem temelji na lokalnem gospodarstvu, kakovosti pridelkov in povezovanju.

  • Če želite preizkusiti ponudbo lokalne hrane in drugih domačih izdelkov, vabljeni na spletno stran www.ortigoriziani.eu, kjer boste v ponudbi tržnice našli od sveže zelenjave in sadja do predelane zelenjave in sadja pa vina, sira, suhomesnatih izdelkov, zelišč, izdelkov za dobro počutje ipd.
  • Če pa ste ponudnik, ki ga za zanima sodelovanje in bi radi tudi vi prodajali preko portala Goriški vrtovi, pokličite nas na 05 307 40 40 ali 040 288 097 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Z veseljem vam bomo svetovali in vam pomagali.

O projektu so pisali / govorili tudi v medijih: MMC RTV, Regionalgoriška.si, Radio Robin, Delo, TV Koper

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani.Odločitev lahko prekličete.