logo planota   

T: +386 (0)5 307 40 40

M: +386 (0)40 288 097
FAX: +386 (0)5 307 29 35
@: info@planota.si
FB: @fundacijaBIT
Skype: bit.planota

               

Zaključen projekt WONET - Women's Network for Future of Europe (Mreža žensk za prihodnost Evrope)

31. avgusta 2016 se je uspešno zaključil mednarodni projekt WONET, sofinanciran iz programa Evropa za državljane in je bil namenjen krepitvi in opolnomočenju žensk za politično artikulacijo družbenih problemov, s katerimi se soočajo ženske ob mreženju žensk na lokalni in evropski ravni. V okviru projekta so bili izvedeni štirje seminarji in zaključna konferenca v Beogradu - zaključno poročilo o izvedenih aktivnostih (v angleščini) najdete TUKAJ.

Projekt, ki je trajal 12 mesecev (od 1. 9. 2015 do 31. 8. 2016), je vključeval partnerje iz štirih držav. Vodilni partner je je bila Občina Savski Venac iz Beograda (Srbija), ostali partnerji pa: LICEULICE, Beograd (SRB), CIVIS, Beograd (SRB), Intergenerational Volunteer Center, Beograd (SRB), LIGHT, Šabac (SRB), CESI Zagreb (HR), TRIM Hvar (HR), Občina Krapina-Zagorje (HR), Ustanova Fundacija BiT Planota (SLO), Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom (SLO), Občina Sandorligo-Dolina (ITA).

www.wonet.eu

eu flag europe for citizensBlue Logo

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani.Odločitev lahko prekličete.