logo planota   

T: +386 (0)5 307 40 40

M: +386 (0)40 288 097
FAX: +386 (0)5 307 29 35
@: info@planota.si
FB: @fundacijaBIT
Skype: bit.planota

               

Prvo mednarodno srečanje projekta Empublic

V Pordenonu v Italiji so 30. novembra 2016 na prvem mednarodnem srečanju projekta Empublic spregovorili o problematiki zaposlovanja in podjetništva ranljivih ciljnih skupin s pomočjo boljših razmerij med javnim in zasebnim sektorjem. Septembra 2016 se je namreč začel izvajati projekt iz programa Erasmus+ "Empublic - povečanje samozaposlovanja in podjetništva oseb iz ranljivih ciljnih skupin z boljšim razmerjem med javnim in zasebnim sektorjem", katerega namen je povečati možnosti za izobraževanje, samozaposlovanje in števila delovnih mest za posameznike iz ranljivih ciljnih skupin v okviru javnih razpisov za sklepanje pogodb s podizvajalci blaga in storitev s strani javne uprave.

Projekt povezuje deset partnerjev iz Italije, Slovenije in Španije, med katerimi so javne inštitucije, izobraževalne, raziskovalne organizacije in združenja za lokalni razvoj. Projekt bo trajal tri leta in bo ustvarjal priložnosti za razpravo, uvajanje in testiranje skupnih modelov za valorizacijo javnih dobrin in storitev z namenom, da bi se ustvaril tudi prostor za usposabljanje, posredovanje delovnih mest in samozaposlovanje.

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani.Odločitev lahko prekličete.