logo planota   

T: +386 (0)5 307 40 40

M: +386 (0)40 288 097
FAX: +386 (0)5 307 29 35
@: info@planota.si
FB: @fundacijaBIT
Skype: bit.planota

               

 

Certifikat kakovosti v NVO                                                                                           

V Fundaciji BiT Planota smo prejeli certifikat kakovosti - model NVO, ki temelji na certifikatu kakovosti ISO 9001. Ponosni in veseli smo, da je Slovenski Institut za kakovost in meroslovje SIQ v nas prepoznal urejeno organizacijo, ki je uspešno vpeljala standarde kakovosti v svoje delo.  

                                                                                                                                                              SIQ certifikat za sistem vodenja page 001

V kolikor bi tudi vas zanimalo spoznati in vpeljati standarde kakovosti v vašo NVO, nas lahko pokličete in z veseljem vam jih bomo predstavili ter pomagali pri njihovi vpeljavi. V ta namen vam lahko spodaj najdete povezave do nekaj obveznih in priporočljivih dokumentov, ki bi vam lahko pomagali pri vašem delu.

 

>> VZORCI - Če želite, da vam katerega od spodnjih vzorcev pošljemo, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali nas pokličite na 05 307 40 40.

avtorska pogodba, pogodba o izobraževanju prostovoljca, pogodba o izobraževanju zaposlenega, pogodba o zaposlitvi, izjave o varovanju osebnih podatkov, podjemna pogodba, pogodba o povrnitvi stroškov za prostovoljno delo, pravilnik o računovodstvu, pravilnik o varstvu osebnih podatkov ...

 

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani.Odločitev lahko prekličete.